Annica Lindström blir ny säkerhetschef

 

De senaste åren har Johan Johansson varit ansvarig för säkerheten runt arenan. Nu har han valt att kliva åt sidan och ny på den posten blir Annica Lindström. Jag ringde upp Annica för att kolla vem hon är och vad hon förväntas göra i sin nya roll.

Vem är Annica?
-Jag är 32 år, bor i Alfta med mina två barn och jag jobbar som undersköterska på Eka Vård och Service. Bandynörd sedan barnsben.

Vad innebär det att vara säkerhetschef?
-För mig innebär det att ha kontakt med bortalagets supportrar, att ge instruktioner till publikvärdarna. Arbetet innebär också arbete mot och med Polisen.

Polisen ja, de har skickat en hälsning till föreningen som lyder som följer.

”Till att börja med så vill vi från polisen tacka Bollnäs GIF och deras representanter för en väl genomförd säsong. Sen har vi den fantastiska publiken och ”Flames” som gör en fantastisk inramning på ”åsen”. Vi tackar den avgående säkerhetsansvarige Johan för väl genomfört arbete. Sen vill jag önska den nya tillträdande välkommen till den nya tjänsten. Det är en viktig uppgift och länk mellan Svenska bandyförbundet, Bollnäs GIF bandy samt oss inom polisen. Jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete. För att även nästa säsong skall bli en positiv upplevelse för alla som besöker Sävstaås.

Mattias Strömberg, Arenabefäl Polisen Hälsingland Bollnäs”

Så, Annica, varför tackade du ja till detta?
– Jag har varit publikvärd i två år så jag var redan inne i detta arbete. Jag ser det som en chans att utvecklas inom området och tycker det ska bli spännande!

Tack Johan för en fin insats och välkommen Annica!