Anton Dahlberg Foto: Anders Gårdestig

Anton Dahlberg klar för tre nya år

Lagbygget för nästa säsong fortsätter. Nästa spelare att förlänga sitt kontrakt är Anton Dahlberg som nu har skrivit på ett treårskontrakt med Bollnäs bandy. Webbredaktionen nådde Anton mitt i påskstöket för några frågor.

Nytt treårskontrakt med Bollnäs. Hur har dina tankar gått kring det?

-Jag kände väl ganska snabbt efter säsongen att jag vill köra på här i Bollnäs. Jag trivs bra här och hade inga större funderingar på att flytta någonstans heller. Så vi kom överens ganska snabbt.

Du har spelat ett par säsonger i Bollnäs a-lag nu. Hur känner du kring din utveckling dessa två år?

-Från början var man ju helt ny i elitseriesammanhang och nu har man väl fått lite mer rutin och erfarenhet och känner att jag är med och kan bidra när jag är med.

Hur ser du på kommande säsong?

-Jag tycker att det ser bra ut. Det ramlar på med lite nya påskrifter här och där och så har vi fått in Mossberg och vi vet ju vad han är kapabel till. Sedan är ju Svenne kvar och vi kan bygga vidare på det vi hade förra året. Det ska bli jättekul.

Vad kände du blev skillnaden förra säsongen när Svenne kom in som tränare?

-Det kändes direkt att det blev många positiva vibbar och det blev ett annat go i laget. Alla kände sig motiverade till hundra. Det var bara positivt.

Klubbchef Robert Lindgren är nöjd över att ha fått ytterligare en bit på plats inför nästa säsong.

-Anton är en ung spelare som vill vara med och utvecklas med laget och är en spelartyp som passar bra in i vårt lagbygge, säger Robban.

Anders Gårdestig