Patrik jublar efter ett av sina 110 mål i Bollnäströjan. Foto: Micke Kolsmyr

Bollnäs och Patrik Nilsson går skilda vägar

Igår stod det klart att Bollnäs bandy och Patrik Nilsson går skilda vägar. Vi vill rikta ett stort tack till Patrik för de tre åren i Bollnäs!

Patrik var med och förde Bollnäs till final under sitt första år i klubben. Han fick också göra sitt 1000:e mål i karriären under den gångna säsongen och totalt gjorde han 110 mål under sina 77 matcher i Bollnäs.

Patrik själv är tacksam för allt stöd han fått under åren i Bollnäs. ”Jag har haft en jättebra tid i Bollnäs. Det är många sköna grabbar i laget och jag har trivts jättebra” säger Patrik. ”Jag är jättetacksam för all support jag fått från dag ett fram tills idag. Framför allt under min sjukdomsperiod. Då fick jag ett fantastiskt stöd från både laget och supportrar och alla runtomkring.”

Vi vill önska Patrik all lycka till i framtiden!

Anders Gårdestig