Christian Mickelsson klar för Bollnäs

Det är nu klart att Christian Mickelsson skriver på ett tvåårigt kontakt med Bollnäs bandy.

För en vecka sedan bröt Christian Mickelsson kontraktet med Vetlanda efter ett års spel. Det har nu spekulerats mycket i om det skulle bli spel i Bollnäs för kommande säsong, och föreningen kan nu bekräfta på kvällens presskonferens att det även blir så.

I samtal med nyförvärvet berättar han att det känns mycket bra med en flytt till Bollnäs.

– Bollnäs är ett inspirerande lag att komma till. Laget innehåller bra spelare och att få spela hemmamatcher på Sävstaås kommer bli riktigt roligt. Kontraktet är på två år, kommenterar Mickelsson.

Han berättar även att flytten norrut passar familjen bra i och med att sambon har sina rötter i Alfta och att de nu kommer expandera sin familj med ytterligare ett barn. Det har varit en orsak till klubbyte menar Mickelsson.

Klubbchefen Robert Lindgren ser mycket positivt på värvningen.

– Christian är en spelare som vi har varit i dialog med sedan tidigare. Vi har sökt en utpräglad forward som uppfyller våra mål och han passar väldigt bra in i vår satsning i Elitserien. Bitarna börjar falla på plats nu, säger en målmedveten Robert Lindgren som inte vill uttala sig något om att det är locket på för fler kommande värvningar.

Medina Centerwall