Foto: Ridder Karlsson

Inför semifinal 3:5 mot Villa Lidköping

Efter en härlig match med fantastisk stämning på Sävstaås senast där vi drog längsta strået är det nu dags för semifinal 3:5 inför tomma läktare nere i Lidköping. Detta pga regeringsbeslutet angående coronavirusets framfart.

Jesper Söderbäck, vi hamnade i underläge 1-2 i andra halvlek men lyckades vrida tillbaka och vinna. Några ord om matchen senast?
Jag tycker att vi är starka och kan vrida tillbaka sådana lägen på ett bra sätt, vi stressar liksom inte upp oss. Överlag så tycker jag vi gör en rätt bra match, det finns fortfarande lite saker att slipa på, lite olika detaljer bland annat. Dock är jag nöjd med att vi var lite mer aktiva i både vår offensiv och vår defensiv.

Nu blir det match utan publik pga coronavirusets framfart. Hur känns det och hur har ni hanterat det?
Ja det blir ju en speciell situation, väldigt tråkigt såklart man vill ju ha det där samspelet med publiken. Som det har varit nu i slutspelet så har vi ju haft ett fantastiskt stöd. På nåt sätt gäller det för oss att bara gilla läget, vi har varit med om många speciella situationer i år (med isar bland annat) så jag tycker att vi känns luttrade och har kommit långt i att bara lägga sådana saker åt sidan.

Vi tackar Jesper för pratstunden och önskar laget lycka till nere i Lidköping.

Matchen ikväll ser ni på Sportbladetplay och Bandyplay.

Thomas Bolinder