Jocke Forslund har förlängt med två år

Idag nåddes vi av nyheten att Jocke Forslund har förlängt sitt kontrakt att gälla i två år till efter denna. Jag fångar Jocke i bilen på väg hem efter dagens träning, en resa det inte kommer bli mindre av de närmaste åren.
– Vi har pratat om detta hemma, min hustru vet vad bandy betyder för mig så det är inget problem. Dessutom så har man mer ledigt mellan april och juli så det väger upp en hel del.

Jocke berättar vidare att det känns väldigt stimulerande att kunna jobba vidare. Det är en bra grupp och flera tongivande spelare såsom Westh , Berlin och Hellmyrs har kontrakt under samma tid.
Man kan undra vad det är som får en man i sina bästa år att lägga så många timmar på vägarna för att träna ett bandylag.
– Drivkraften är att jag älskar bandy och att tävla och att då få göra det ihop med de bästa, ja det är underbart, berättar Jocke, det överväger det negativa.

Framtiden kommer väl inte nämnvärt att förändras då vi är mitt inne i säsongen utan det går vidare som planerat.
– Vi gjorde en bra match i Kalix, nu närmast är det träning på nyårsafton och på fredag så ska vi möta Kungälv. Det finns inga lätta matcher i årets serie, så det är fullt fokus på varje detalj är viktig.

Robban Lindgren klubbchef i Bollnäs bandy är nöjd med att kunna kontraktera Jocke på två år till.
– Jocke är en bra tränare och det har fungerat bra så här långt så det känns bra att vi kan knyta upp honom under en längre period. Är viktigt att få tränar biten klar så vårt fortsatta arbete med laget kan fortsätta så som vi önskar.

Klas ”Boråsarn” Ström