Joel Wigren fortsätter i Bollnäs i minst två säsonger till. Foto: Kenta Jönsson

Joel Wigren förlänger med Bollnäs

Joel Wigren är näste man att förlänga sitt kontrakt med Bollnäs. Och han ser inte slaget om slutspelet förlorat. ”Vi har inte gett upp än”.

Idag blev det klart att ytterligare en spelare förlänger kontraktet med Bollnäs då Joel Wigren skrev på ett nytt tvåårskontrakt med föreningen. För Joel var det inte så mycket att fundera över innan han skrev på för en fortsättning.

-Det var inget svårt val. Vi trivs bra i Bollnäs och vi vill inte flytta någonstans och så tycker jag ändå att det blåser lite positiva vindar i föreningen.

Den här säsongen har det varit väldigt mycket upp och ned och många uddamålsförluster på kontot. Joel ser ändå att Bollnäs har något bra på gång.

-Vi har påbörjat någonting tycker jag, men sedan har vi inte fått med oss de poäng som vi velat ha, och som vi kanske varit värda i några matcher. Men jag tycker ändå att vi påbörjat något bra och det finns lite positivt att ta med sig in till nästa säsong. Hoppas bara vi får behålla en stomme så att vi får lite kontinuitet som vi kan bygga vidare på. Vi har tappat många poäng i slutet av matcherna och det är små marginaler. Om vi hade fått poäng i dessa matcher så hade vi istället suttit här och varit jättenöjda med vår säsong.

Joel är rätt nöjd med hur säsongen sett ut för sin egen del men ser också en möjlighet att utvecklas och ta en större ledarroll framöver.

-Det har känts bra men jag tycker ändå att det finns mer att hämta. Det är väl det som gör att jag är sugen på att fortsätta också. Det blir många yngre nu och jag blir en av de lite äldre och det blir också roligt. Att få vara med och hjälpa de yngre lite. Jag tycker det ska bli jättekul att fortsätta i Bollnäs.

Efter gårdagens förlust mot Broberg blev jakten på en slutspelsplats betydligt svårare. Men Joel och laget ser inte slaget förlorat än.

-Möjligheten finns fortfarande att nå slutspel och vi ska göra allt vi kan för att nypa den möjligheten, men sedan måste vi ha lite medstuds också för att klara det. Men vi har inte gett upp än.

Anders Spinnars i Elitgruppen kommenterar Joels kontrakt:

-Joel visar upp ett stort engagemang som i ett tidigt stadie väljer att satsa vidare i Bollnäs med oss. Joel har under året haft en bra utveckling och tagit en stor roll. Vi tror stenhårt på att det fortsätter. Vi är mycket glada att han väljer att satsa vidare på ett nytt tvåårsavtal med Bollnäs GIF Bandy.

Anders Gårdestig