Category
A-laget, Mittfältare, Spelare, Ytterhalvor

4. Per Hellmyrs

Beskriv dig själv. Vem är du?

– Det är jättesvårt att svara på tycker jag… Lat… Omtänksam tycker jag att jag är.

Vad pysslar du med utanför bandyn? Några hobbys?

-Nej jag har egentligen inte någon speciell fritidssysselsättning. Jag är aktiv i ungarnas aktiviteter och tycker det är roligt att följa dem. Jag är intresserad av golf och fiske men jag utöver inte det så mycket. Jag skulle vilja ha mer tid till det. Just nu när man har haft en småbarnsperiod så hinner man inte med så mycket annat än att sköta det man ska göra och sedan vara aktiv i ungarnas vardag.

Är du skrockfull inför matcher? Om du behöver göra något på något speciellt sätt inför en match?

– Nej jag var lite mer så förut men nu är jag ganska laidback. Jag tänker inte alls på sådana grejer. Förr hade jag vissa grejer för mig. Sedan har man ju en rutin när man byter om. Man gör samma grejer varje gång men det är ingen vidskeplighet utan det bara blir så.

Hur ser du på laget som vi har nästa säsong?

– Jag tycker det ser spännande ut faktiskt. Intressanta nyförvärv som kommit in som spetsar till laget. Sedan tycker jag våra unga grabbar tar för sig mer och mer och blir starkare. Hoppas att de kan gå mot att bli etablerade elitseriespelare. Truppen i stort tycker jag är bra. Finns både ungdomlig hunger och rutin. En bra mix.

Vad har du för tankar inför kommande säsong?

– Jag tror det kommer att bli en bra och rolig säsong. Hoppas att vi kan prestera bra bandy och försöka vara det drivande laget i matcherna.