Category
A-laget, Ledare

5. Andreas Westh

Beskriv dig själv. Vem är du?

– Min vardag går mest ut på att åka runt med Linus, yngsta grabben, som ska iväg på en massa fotbollsturneringar och lä- ger och sådant. Det är så min vardag ser ut. I alla fall på som- maren då det inte är bandysäsong. Jag har också en jaktlabra- dor som jag är ute mycket i skog och mark med.

Vad pysslar du med utanför bandyn? Några hobbys?

– Min hobby är väl idrott. Att titta på idrott på olika nivåer.

Är du skrockfull inför matcher? Om du behöver göra något på något speciellt sätt inför en match?

-Ja det går väl på automatik det där. Det har mer att göra med att man upprepar saker. Man har gjort det i 30-40 år så att då blir det att man tar på sig utrustningen på ett särskilt vis men det är inget som jag tänker på. Man följer rutinerna som man alltid har gjort. Skulle man ändra på dessa rutiner kanske det skulle bli lite konstigt men jag är inte skrockfull så att jag tror att det skulle gå åt skogen om jag gjorde på något annat vis.

Hur ser du på laget som vi har nästa säsong?

-Vi har ett bra lag med många bra bandyspelare. Jag tycker vi har en bra trupp. Det ser bra ut på träningar och vi tillhör topp fem truppmässigt. Det ser bra ut. Men sedan ska vi få ihop allting också. Får vi ihop det så kommer vi nog att vara med riktigt långt nästa säsong, det tror jag. Det är jag ganska övertygad om.