Category
A-laget, Mittfältare, Spelare

71. Kasper Milerud

-Jag är absolut inte nöjd med hur förra säsongen slutade. Jag satsar verkligen på denna säsong och har tränat hårt och jag hoppas att jag kan bidra mer till laget och ta på mig en större roll i vinter.

Utveckling

Kasper Milerud har analyserat förra säsongen och första året i laget och känner sig både fysiskt och psykiskt på en helt annan nivå i år. Han trivs med laget och stan. Kasper talar också om ödmjukheten inför den egna utvecklingen och lagets och den steg för steg satsning som klubben startat och fortsätter med. Han tycker att grundserien var bra och många bra matcher så kunnande och kvalitén finns i laget som nu förstärkts ytterligare så ett mål på minst semifinal känns inte orealistiskt , säger Kasper. -Jag lärde mig enormt mycket förra året trots skador och räknar med att laget och jag själv tar ytterligare steg mot bandytoppen. Vi har en plan med flera steg och årets förstärkningar med Daniel Mossberg och Christoffer Fagerström känns perfekt.

Vill bli en bättre spelare

Kasper vill som sagt bidra mer till laget och spelet och berättar att han själv blir bättre av att spela med riktigt bra medspelare. Och så blir det ju i vinter. – Jag kommer göra allt för att ge mer, mycket mer, än förra året Jag ser verkligen fram mot att få spe- la med Christoffer och Mossan. Jag vill bli en bättre spelare och det blir man med erfarna kollegor och jag har ju spelat med Christoffer tidigare – och det gick ju bra, ler Kasper

Kasper debuterade i Hammarbys A-lag endast 15 år gammal och det rekordet står sig fortfarande och han har spelat i Tellus och SAIK och gör nu alltså andra året i Bollnäs.
-Vi borde vara i topp 4 denna säsong med ett lag fullt av erfar- na spelar och hungriga unga och med Svenne Olsson som nu kan koncentrera sig helt på Bollnäsbandyn. Jag gillar Svennes ledar- och spelstil.

En ny hall

Kasper ser en ny hall som ytterligare ett steg i att nå toppen – men framförallt att få bredden med barn och ungdomar i hallen. För klubbens olika lag betyder det att man kan träna oavsett väder och det kommer att öka kvalitén och Bollnäsfan- sen har höga krav. Det har också publiken som ju får en helt annan upplevelse av bandy inomhus i en hall. -Charmigt och bekvämt för publiken och oerhörd stämning och utan en hall kommer vi att ha väldigt svårt att ta ett SM-Guld. Lagen med hall ligger alltid före.

Försäsongen har varit bra och roligt med bland annat Rysslandsresan som blev en stor upplevelse –inte minst för oss unga.

-Det ska bli tokroligt att få möta AIK i hemmapremiären och som jag har längtat!
Kasper har rekordtränat inför säsongen och på lediga stunder under sommaren har han också släpat på klubbor. Kasper Milerud har handikapp 9 i Golf.