Tobbe Björklund kvar i Giffarna

Tobias Björklund hade ett så kallat ”plusår” kvar på sitt kontrakt med Bollnäs. Idag kom Tobias och föreningen överens om att utnyttja plusåret vilket innebär att Tobbe spelar i sin moderförening även nästa säsong.

-Tobias känner att han har mer att ge och han vill vara med och fightas om anfallsplatserna med Oscar Olsson och Christian Mickelsson nästa säsong, säger klubbchef Robert Lindgren till bollnasbandy.se.

Björklund är också nöjd med påskriften.

-Jag har inte tänkt så mycket kring det här. Jag tycker att det har känts bra att vara i Bollnäs och det känns bra att vara kvar här, säger Tobias.

-Som lag tycker jag att vi gör en bra säsong. Vi kom 3:a i serien men sen ville man ju gå längre i slutspelet. För min egen del var säsongen lite både upp och ned. Jag tycker det ser bra nu inför nästa säsong. Vi får bygga vidare på det vi har. Det ser bra ut, avslutar Tobias.

 Anders Gårdestig