Foto: Kenta Jönsson

Vill du växa med oss?

Nu släpper restriktionerna och vi kommer äntligen att få öppna upp och släppa in gäster på vår arena!

Vi som arbetar kring arenan på matcherna, arbetar helt ideellt, och vi hoppas att fler kan komma och bli en del av vårt gäng. Ju fler som kan bidra, desto bättre upplevelse. Det kan finnas många anledningar till varför man jobbar ideellt. Kanske man har en anknytning till bandyn, är nyinflyttad, vill lära känna nya människor eller bara känner att man har tid över?

Oavsett anledning, så välkomnar vi ALLA som vill komma upp till Sävstaås och bidra till att våra lag och våra gäster får en härlig upplevelse!

 

Vi söker nu:

Kioskpersonal
Gillar du service, har vana att hantera pengar och swish, så är du rätt person för detta uppdrag.

Parkeringsansvarig
Våra ungdomslag sköter detta vid varje match, men vi skulle behöva någon som möter upp dom innan match och ge dom rätt instruktioner, så att dom känner sig trygga.

Publikvärd
Denna tjänst kan innefatta allt från att stå på läktaren under match och hålla koll, leverera mat och kaffe till våra loger och VIP-stugor, tända marschaller, hjälpa våra gäster med frågor etc.

I alla roller kommer man ha möjlighet att se matchen!

Vill du veta mer?
Kom gärna på vårt funktionärsmöte den 3:e oktober på Restaurang Lången klockan 18:00. Vi bjuder på fika, ordföranden berättar mer om föreningen, vår arenavärdinna och klubbkoordinator kommer också att vara på plats. Självklart berättar vi mer om tjänsterna.
Mejla intresse för utvald tjänst till janwadstrom@yahoo.se, mejla gärna även om ni kommer och träffar oss den 3:e oktober så att vi vet hur mycket fika vi ska fixa.

Nu ser vi till så att sista säsongen på Sävstaås blir oförglömlig.

Välkommen!