Lagbygget fortsätter…

Vi är oerhört nöjda att kunna presentera en av bandy-Sveriges största spelare, Hans Andersson.

Vi är oerhört nöjda att kunna presentera en av bandy-Sveriges största spelare, som nu ansluter till vårt unga och hungriga lag, och bidrar med exakt den spetskompetens och rutin vi önskar. Hans har en diger meritlista som få bandyspelare kan mäta sig med och har skrivit ett treårskontrakt med oss.

Denna värvning har blivit möjlig tack vare vårt nätverk Bollnäs Elit, som består av en grupp lokala företagare som stöttar föreningen på ett långsiktigt och målinriktat sätt. Genom detta stöd har värvningen kunnat genomföras utan att påverka vår budget för 21/22.

Jocke Olsson, föreningens kassör tillika ordförande i Elitgruppen säger såhär om värvningen:
”Vi har jobbat hårt för att kunna förstärka truppen med spetskompetens utan att äventyra ekonomin. Vi är otroligt glada att kunna hälsa Hans välkommen till vår förening!”

Från föreningens sida vill vi rikta ett stort tack till alla våra sponsorer och alla andra inblandade som gjort detta möjligt.
Tillsammans är vi Bollnäs Bandy! 

Styrelsen vill samtidigt passa på att tacka Elitgruppen för det ovärderliga jobb ni har lagt ner på säsongens lagbygge, vi ser verkligen framemot säsongen 21/22!