MILJONKLUBBEN

Förra säsongen lanserade vi Bollnäs Bandys Miljonklubb och vi är otroligt tacksamma över dom 220 personer/företag som blev medlemmar. Ni bidrog definitivt till vårt lagbygge och våra sportsliga framgångar för herrlaget, stort tack!

Ni ges nu återigen möjligheten att stötta föreningen i den här elitfokuserade insamlingen. Vi har stora ambitioner att kraftigt öka medlemsantalet denna säsong och vi tror stenhårt på konceptet.
Pengarna som samlas in går oavkortat till föreningens elitverksamhet med syfte att stärka föreningens spelarbudget för herrlaget.

Vi ser inte Miljonklubben som något kortsiktigt utan vi hoppas och tror att konceptet kommer att vara en betydande del i vår verksamhet över tid. Vi är övertygad om att detta kommer att göra väldigt stor skillnad i vår ambition om ett starkare och mer slagkraftigt Elitlag.

VARFÖR MILJONKLUBB?
Om 1000 st personer eller företag går med i Miljonklubben så uppnår vi minst 1 miljon kronor. Pengar som spelar en väldigt stor och avgörande roll i lagbygget och som gör att vi på allvar har möjlighet att konkurrera i den absoluta toppen.

SÅ GÅR DU MED I MILJONKLUBBEN
Swish – 123 150 5536
Bankgiro – 5321-0423
Klarna – Via fliken Miljonklubben på föreningens hemsida.
Det går även bra att betala direkt på kansliet.

Oavsett betalningsalternativ så är det viktigt att ni skriver följande:

Namn, din e-postadress, och ”JA” om du vill att ditt namn syns på hemsida/skylt.

VAD KOSTAR DET ATT GÅ MED?
Medlemskapet i Miljonklubben 23/24 kostar 1000kr. Man får givetvis gå in med större summa också. Miljonklubben är till för både privatpersoner och företag. Möjligheten finns att delbetala med valfri summa upp till 4 gånger, medlemskap uppnås när hela medlemsavgiften är betald.
När man blir fullvärdig medlem kommer man att få ett välkomstmejl till den angivna mejladressen.

MEDLEMSFÖRMÅNER

  • Medlemskap i Miljonklubben till 31 mars 2024 från det att du betalat in hela medlemsavgiften.
  • Förhandsinfo gällande herr och damlag, tex nyförvärv och förlängningar. Fullständig sekretess gäller tills föreningen själva offentliggjort nyheten. Skickas ut via mejl till den adress som står med i betalningen.
  • Sitt namn på hemsidan samt på en tavla i SBB Arena.
  • Alla medlemmar i Miljonklubben kommer under säsongen 23/24 att vara med i exklusiva utlottningar med fina priser.

UPPSTARTSKAMPANJ
Alla som blir medlem innan 31 maj 2023 kommer att vara med i en extra exklusiv utlottning av stolar i arenan, säsongskort, signerade matchtröjor, klubbor mm.