MILJONKLUBBEN

Efter två säsonger av hårt bantad spelartrupp, vilket givetvis påverkat vår placering i tabellen, behöver vi nu er hjälp att säkra en slagkraftig spelatrupp som är redo att möta det hårda motstånd som Elitserien bjuder på. Nu ges därför möjligheten att personligen stötta föreningen i en elitfokuserad insamling, en så kallad Miljonklubb.
Pengarna som samlas in går oavkortat till föreningens elitverksamhet med syfte att förstärka föreningens spelarbudget för herrlaget.

Miljonklubben är inget kortsiktigt koncept utan kommer att vara en betydande del i vår verksamhet över tid och vi är övertygad om att detta kommer att göra väldigt stor skillnad i vår ambition om ett starkare och mer slagkraftigt Elitlag.

VARFÖR MILJONKLUBB?
När 1000 st personer eller företag gått med i Miljonklubben så har vi samlat in 1 miljon kronor. Pengar som kommer spela en stor och avgörande roll i samband med lagbygget inför kommande säsong.

SÅ GÅR DU MED I MILJONKLUBBEN
Medlemskap köper du lättast i vår webbshop.

Swish – 123 150 5536
Bankgiro – 5321-0423
Klarna
Det går även bra att betala direkt på kansliet.

Oavsett betalningsalternativ så är det viktigt att ni skriver följande:

Namn, din e-postadress, och ”JA” om du vill att ditt namn syns på hemsida/skylt.

VAD KOSTAR DET ATT GÅ MED?
Medlemskapet i Miljonklubben 22/23 kostar 1000kr. Man får givetvis gå in med större summa också. Miljonklubben är till för både privatpersoner och företag. Möjligheten finns att delbetala med valfri summa upp till 4 gånger, medlemskap uppnås när hela medlemsavgiften är betald.
När man blir fullvärdig medlem kommer man att få ett välkomstmejl till den angivna mejladressen.

MEDLEMSFÖRMÅNER

  • Medlemskap i Miljonklubben till 30 april 2023 från det att du betalat in hela medlemsavgiften.
  • Förhandsinfo gällande herrlaget, tex nyförvärv och förlängningar. Fullständig sekretess gäller tills föreningen själva offentliggjort nyheten.
  • Sitt namn på hemsidan och på Miljonklubbens skylt på arenan (det sistnämnda om medlemskap uppnåtts senast 30 september 2022)
  • Medlem i facebookgruppen “Bollnäs Bandys Miljonklubb” där man får ta del av exklusiva aktiviteter, händelser, utlottningar, intervjuer mm. Länk till gruppen och Instruktioner om hur man ansöker kommer att finnas i ditt välkomstmejl.
    Facebookgruppen kommer att startas 1 maj varje år där alla medlemmar får ansöka om att gå med år för år. Ansökningar till facebookgruppen kommer att godkännas när fullvärdigt medlemskap uppnåtts (1000kr).
  • Alla medlemmar i Miljonklubben kommer löpande att vara med i exklusiva utlottningar.
  • Fler förmåner kommer att presenteras framgent.

UPPSTARTSKAMPANJ
Alla som blir medlem innan 31 augusti 2022 kommer att vara med i en extra exklusiv utlottning av stolar i arenan, säsongskort, signerade matchtröjor mm.

Mot miljonen!

0%