Mossberg om Midsommarbandy

För första gången i världshistorien så ska det spelas en bandymatch den 19 juni, känns onekligen lite exotiskt men fantastiskt kul.

Därför ringda jag upp Daniel Mossberg för att höra mig lite för hur han upplever allt fram tills nu och tankar runt en midsommarmatch.

Mossberg berättar att de kör gemensamt fyra gånger i veckan och sen har de individuella träningsprogram som de kör övriga dagar i veckan. Tre ispass har det hunnits med, så helt samspelta är vi väl inte. Men det förgyller försäsongsträningen med några ispass, och en match blir riktigt kul. Broberg har väl fler ispass i benen, men vi ska ge dem en rejäl match och vinna vill vi absolut säger Mossberg. Verkar vara ett stort intresse för att komma och kolla, så det kan nog bli bra tryck på läktarna.

Vidare berättar han att det är riktigt kul, nytändning helt enkelt att komma till Bollnäs. En härlig förening med supportrar som är jätteengagerade, så det ska bli riktigt kul till hösten när allt kör igång fullt ut. Jag känner många spelare sen tidigare så det har varit lätt att komma in i gruppen, känner mig välkommen.

Vi tackar för pratstunden, och önskar lycka till. Själv behövs det förberedas, det är några mil att åka från Borås men vad gör man inte för att få lite live bandy så här i midsommarvecka.

//Klas ”Boråsarn” Ström