World cup match mot Broberg

Flera av grupperna i årets World Cup är jämna, vår är inget undantag. Broberg har två poäng Vi och SAIK ett vår, Baikal står på noll men möter SAIK direkt efter vår match.

Redan i andra minuten gör Broberg 1-0, vi var väl inte riktigt vakna direkt från start. Spelet jämnar ut sig allt efter tiden går, och vi kommer allt närmare. Den nionde minuten så kontrar Broberg och gör 2-0, surt då jag tycker att vi få lite mer av spelet. I tolfte minuten får vi straff, #20 Mickelsson slår den tyvärr så räddar Broberg’s målvakt.
Strax efter så kommer #Ståhl på vänsterkanten med boll, viker in längst kortlinjen och spelar bollen längst densamma lägligt står #59 Oskar Olsson och petar in bollen i tom bur. Vi har förtvivlat svårt att få bort bollen från målet tillslut hamnar den bakom #25 Prytz. Innan halvleken är över så här Broberg gjort 4-1.

Andra halvlek är inte gammal då Broberg ökar på sin ledning till 5-1, deras 6-1 Kommer på straff en stund senare. Vi försöker men idag är en sådan dag då inget vill fungera, tror inte bollen studsar till vår fördel en enda gång. Imorgon får vi ta nya tag och strida för andra platsen i gruppen.
//Klas ”Boråsarn” Ström

 

Stöd gärna vår verksamhet – bli medlem!

webbshop.bollnasbandy.se/biljetter-och-medlemsskap/medlemsskap-20182019