Foto: Micael Kolsmyr

Anton Dahlberg klar för kommande säsong!

Efter att ha spelat en del av föregående säsong utlånad till Rättvik är det nu en revanschsugen Anton Dahlberg som skrivit på för ytterligare en säsong med Bollnäs.

-Förra säsongen var det tufft för mig. Jag var inte riktigt med i truppen och kände att jag behövde få till en utlåning för att få spela matcher, och då blev det Rättvik i slutet av säsongen, berättar Anton.

Men den tunga säsongen har också gjort Anton än mer sugen inför den kommande säsongen.

-Jag tror aldrig att jag känt mig lika taggad inför en säsong som jag gör nu inför den här, med den här nystarten och lite mer omrullning i laget. Jag är väldigt positiv till den här nystarten. Det är väl en tanke att de ska satsa på oss yngre bollnäsprodukter nu och det låter som en jättespännande framtid.

Efter en del funderande under våren föll valet ändå till slut på att stanna kvar i Bollnäs.

-Jag har haft kontakt lite då och då under våren med Bollnäs och jag har funderat lite hur jag ska göra. Det har inte varit en lätt sits. Men samtidigt känner jag mycket för Bollnäs och man känner till slut att det är här jag vill vara. Ge den här satsningen en chans.

Att den gemensamma träningen nu dragit igång ser han också som ett lyft.

-Ja vi har kört ungefär två veckor gemensamt nu. Det är jättekul att få träffa grabbarna igen och att få träna tillsammans. Det blir lite enformigt att träna själv, avslutar Anton.

Jocke från Elitgruppen kommenterar Antons kontrakt så här:

-Anton är en ung utvecklingsbar spelare med stor potential. Han är träningsvillig och passar utmärkt in i våran nystart.

Anders Gårdestig