Bollnäs bandy har tecknat ett nytt avtal med Andreas Sonefors

Föreningslivet bygger på ideella krafter, det vet alla, och vi är många som bidrar med vår tid, kompetens och engagemang.

Det som vi i styrelsen hoppas på är vår gemensamma nämnare, är att vi alla har ett stort föreningshjärta som brinner för Bollnäs bandy. I år är det ännu viktigare att vi visar det, då vi sitter i en extrem situation ekonomiskt, dessutom är det Corona-år och detta kan göra att det blir svårt för oss att starta upp serien med publik. Det är också tufft för en hel del företag som alltid ställt upp och sponsrat oss andra år.

Andreas har med sitt innovativa sätt och nya digitala lösning, visat att man kan tänka nytt kring föreningens potentiella intäkter. Vi har nu tecknat ett avtal med honom där vi TILLSAMMANS kommer att fortsätta att arbeta med innovativa idéer.

Fokus i år ligger på att få behålla elitlicensen och få en ekonomi i balans, och då måste man våga tänka nytt. Marknadsgruppen jobbar på som vanligt och Andreas digitala lösning är ett komplement till den gruppen. Då vi inte längre har ekonomi att ha egna anställda på heltid i den funktionen, har vi valt att testa denna lösning under en period. Utvärdering kommer att ska löpande.

Andreas engagemang, driv och stora föreningshjärta, är vi tacksamma för, och lika tacksamma är vi för alla er som hjälper och stöttar oss i hans aktiviteter och i alla andra roller som krävs för att driva föreningen och Sävstaås. Ni är alla otroligt uppskattade!

Välkommen till vårt lag Andreas!

Styrelsen