Bollnäs Bandy lanserar ny hemsida

Bollnäs Bandy lanserar härmed en ny hemsida, bollnasbandy.se. Den nya hemsidan blir en ren nyhetssida för Bollnäs Bandy, vilket innebär att det är här på bollnasbandy.se som ni först kommer att hitta allt nytt som rör a-laget och övrig information som rör själva elitverksamheten. Det är alltså här ni i fortsättningen kan vänta er att hitta nyheter, intervjuer, matchreferat, spelschema och allehanda artiklar och information kring a-lagets äventyr i bandyns elitserie.

Den nya hemsidan får en renare och modernare utseende med en mer lättnavigerad layout, och med mer möjligheter att i framtiden kunna utveckla klubbens skyltfönster på internet. Vi hoppas att ni kommer att gilla den nya hemsidan.

Den tidigare officiella hemsidan giffarna.se kommer i fortsättningen att finnas kvar som en föreningssida. Där kommer allehanda övrig föreningsinformation att uppdateras. Ungdomsbandyn kommer också att finnas kvar där med egna sidor för respektive u-lag.

För att komma till själva föreningssidan hittar ni den via menyn ”Klubben/Föreningssida” överst här på sajten eller via den här direktlänken, giffarna.se.
På startsidan lite längre ner här på bollnasbandy.se finns en avdelning med föreningsinfo rörande elitverksamheten.

Vi vill också passa på att meddela att vår nya hemsida kommer den närmaste framtiden att uppdateras ytterligare, om något skulle verka vara tillfälligt i oordning på sidan ber vi om överseende med detta.

Välkomna till bollnasbandy.se!

Redaktionen