Julia Ekström, Jessica Larsson & Matilda Mattsson
Julia Ekström, Jessica Larsson & Matilda Mattsson förlänger med Bollnäs

Damlaget förlänger kontrakt

Damlaget förlänger med Matilda Mattsson Jessica Larsson och Julia Ekström! Vi är mycket glada att dessa tre kämpar förlänger sina kontrakt så att den största delen av stommen i truppen förblir intakt.

Vad förväntar du dig av säsongen?

Jessica:

Jag förväntar mig en rolig säsong där vi kommer ge 110% både på match och träningar.

Julia:

Jag tror att det kommer bli en tuff men lärorik säsong. Vi har mycket att jobba på som lag och jag tror att det kommer bli stor skillnad när vi får känna på fler matchsituationer till skillnad från den förra säsongen.

Matilda:

Jag förväntar mig av säsongen är att vi ska bli ett samspelt lag på planen. Föra säsongen blev det inte mycket till matcher pga pandemin tyvärr. Det är många delar som hör ihop för att bli ett fungerande lag, bland annat: en ledarstab, spelare, försäsong som barmark, teambuilding och skridskoåkning mm. Men man måste även spela matcher för utvecklas som ett lag på plan. Och det saknade jag förra säsongen och det är det jag förväntar mig av denna säsong, att vi ska bli ett samspelt lag.

Vad kan publiken förvänta sig av laget?

Matilda:

Publiken kan förvänta sig kämpaglöd från laget, att vi gör detta för varandra och med varandra. Att vi kommer ge allt vi kan och vi kommer visa att vi vill detta!

Hur är stämningen i laget?

Jessica:

Stämningen i laget kan nog inte bli så mycket bättre. Vi är ett bra gäng , jag lämnar alltid träningen med ett leende och påfylld med energi, jag är väldigt glad att jag är en del av detta lag.