Det är ni som är Bollnäs GIF!

Hemmamatch är alltid roligt, speciellt på Sävstaås! Det var roligt i Sandviken i lördags också trots bortaplan med drygt 3000 personer på läktaren. Även där kände vi stödet från er som gillar Giffarna! Ni är viktiga för oss, det är ni som är Bollnäs Gif. Det var skönt att få en vinst där, speciellt efter förlusten mot dem på Sävstaås i höstas. Då jag tyckte att vi var det bättre laget trots att det blev en förlust.

Ikväll tar vi emot Villa/Lidköping. Senast när vi möttes i Lidköping tappade vi en poäng på övertid, det var faktiskt lite halvtungt. Men ikväll har vi en ny möjlighet att göra annorlunda. Sevärda spelare i Villa/Lidköping är naturligtvis Daniel Andersson som är lagets motor och den notoriske målskytten David Karlsson. I övrigt är Villa/Lidköping ett tekniskt lag med många spelare som har bra fart och god teknik. Ett lag som både spelar efter isen och i luften. Villa/Lidköping har presterat lite sämre än vad experterna förutspådde innan seriestarten, men jag tror att när Villa väl har fixat slutspelsplatsen så blir laget att räkna med.

För oss gäller det att gå vidare från vinsten i lördags på ett bra sätt. Efter kvällens match så blir det en liten tripp till Örebro på torsdagen för att sedan fortsätta till Vetlanda på fredag förmiddag, match där på fredagskväll mot ett väldigt pressat Vetlanda. Efter det så är det ett litet uppehåll för landslagsspel innan medaljerna ska fördelas på riktigt. För vår del så blir det fem spelare som försvinner för spel i landslag, tre i Sverige och två i Finland.

Elitserien har i år utvecklats till en väldigt jämn serie, ska bli spännande och se om det kommande slutspelet kommer att följa den trenden? I så fall är det många godbitar kvar innan finalen i spelas i Tele2.

Vi syns
Jocke