Visionsbild nya arenan i Bollnäs

Driftchef Bollnäs nya bandyhall – Norrlands coolaste

Vi söker en engagerad och tekniskt kunnig driftchef till Bollnäs nya bandyhall.

Hemsidan Byggvärlden har skrivit om Bandyhallen i Bollnäs och kallat projektet för Norrlands coolaste byggprojekt, https://www.byggvarlden.se/norrlands-hetaste-byggprojekt/
Vi som arbetar med detta kan bara hålla med och vi är söker nu medarbetare som vill vara med och göra detta till Sveriges coolaste bandyhall.

Vi söker en engagerad och tekniskt kunnig driftchef till Bollnäs nya bandyhall. Du blir ansvarig för drift och underhåll i hallen och har personalansvar för ca fem personer. Hallen har ett antal system som hanterar bland annat isproduktion, ventilation och värme. Dessa system ska balanseras och säkerställa en kostnadseffektiv drift av arenan och ge förutsättningar för ett bra klimat och Sveriges bästa is.

Vi ser att du framförallt är tekniskt intresserad och har erfarenhet av drift och underhåll. En teknisk utbildning är meriterande och gärna med inriktning mot styr och regler. Du ska även leda och planera verksamheten där isproduktion, drift och underhåll ingår.

Vi erbjuder ett omväxlande och riktigt roligt arbete i en positiv och dynamisk miljö. Om du tror att detta är någonting för dig så tveka inte utan skicka in din CV eller eventuella frågor till anders@angusdev.se. Anders Gustafson är ordförande i Bollnäs Bandy Drift AB och är ansvarig för rekryteringen. Vi vill ha ditt mail senast 2022-06-30.