Flodstam klar för tre ytterligare år. Foto: Kenta Jönsson

Flodstam skriver nytt långtidskontrakt

Under juluppehållet passar Bollnäs bandy på att rusta inför framtiden. Philip Flodstam har skrivit på för ytterligare tre år med Bollnäs.

-Det känns bra tycker jag. Jag trivs i klubben och jag ser att vi kommer att vara ett bra lag under lång tid framöver, så det känns som att Bollnäs är ett ställe där jag kommer att kunna utvecklas, berättar Flodstam.

Den gångna säsongen har hittills innehållit både bra och dåliga saker tycker han.

-Det har varit höga toppar och djupa dalar. Men det är väl en helt OK början tycker jag. Vi slår ju både Villa och Edsbyn men så förlorar vi lite onödiga poäng mot andra lag istället. Vi måste bli lite jämnare framöver.

Denna säsong är Flodstams tredje i a-laget och han tar mer och mer plats.

-Man tar kliv för varje år och för varje match, så det känns kul.

Härnäst väntar annandagsderby mot Edsbyn. Hur är känslan inför det?

-Känslan inför annandagen är bra. Det är ju landslagsuppehåll nu och vi som är kvar tränar på bra. Det känns som att vi kommer till matchen laddade. Vi har haft bra träningsförhållanden nu också, så det är bra fart på träningarna, avslutar Flodstam.

Klubbchef Robert Lindgren är förstås nöjd med Flodstams förlängda kontrakt.

-Det är helt i vår riktning att våra spelare som växer upp i klubben och gör bra saker blir kvar i föreningen. Även om Philip är ung så har han varit med några år så han vet vad det går ut på, så det är ju kul att han vill vara med på samma satsning som vi vill göra, säger Robban.

Nu smälter vi julmaten och leker med julklapparna i ett par dagar så laddar vi inför derbyt mot Edsbyn på annandagen. Och glöm inte hemmaderbyt mot Broberg den 28:e då vi, precis som på annandagen förra året, bjuds på Husky Chocolate Extreme Show, matmässa och mycket annat.

Anders Gårdestig