Hela åtta stycken förlängningar!

Först ut i kommande truppbygge är hela åtta förlängningar. Efter den lyckade första säsongen i SBB har vi nu börjar bygga truppen inför kommande säsong.

Först ut är en förlängning med Moa Nordahl, Lovis Holmström, Lisen Holmström, Elina Eriksson, Joline Olsson, Emilia Ingeroth, Emilia Myhre samt Wilma Lindberg.

Spelarna säger själv såhär om förlängningen:

Moa Nordahl:
– Jag tycker att det är ett härligt lag som har kul och utvecklas ihop. Jag vill naturligtvis fortsätta satsa och utvecklas med laget.

Lisen Holmström:
– För mig var det självklart att fortsätta med bandyn och då är det Bollnäs som gäller för mig.

Lovis Holmström:
– Bollnäs var ett självklart val för mig för att det är ett härligt gäng.

Elina Eriksson:
– Tankarna har gått fram och tillbaka med vad jag vill och hur framtiden kommer att se ut. Men självklart vill jag fortsätta spela bandy och utvecklas tillsammans med laget så därför valde jag att förlänga.

Joline Olsson:
– Jo men att fortsätta spela känns kul och gemenskapen i laget är så bra. Förra säsongen var väldigt lärorik, så jag tror att vi stärktes som lag. Det är bara nya tag som gäller framöver!

Emilia Ingeroth:
– Det kändes som ett självklart val. Dels för att jag varit med och startat upp laget och för att vi är ett riktigt härligt gäng. Sen passar flexibiliteten väldigt bra för mig just nu då jag precis tagit mig an ett väldigt krävande arbete, samtidigt som jag ska försöka få bukt på min knäskada.

Emilia Myhre:
-Det kändes självklart att skriva på då det är ett sånt härligt gäng och jag trivts väldigt bra!

Wilma Lindberg:
– De kändes rätt självklart att skriva på, de är ett härligt gäng och trivs enormt i Bollnäs.

Huvudtränare Stefan Åkesson:
– Vi är mycket nöjd över att vi har kunnat förlänga kontrakten med åtta av våra egna spelare. Det är fantastiskt att se dessa spelare utvecklas och vara en viktig del av laget. Vi är övertygad om att de kommer att fortsätta att bidra till vårt lag och hjälpa oss att nå våra mål i framtiden.