Foto: Kenta Jönsson

Inför semifinal 4:5 mot Villa Lidköping

Då är det dags för den fjärde semifinalen mellan Bollnäs och Villa Lidköping. Det blev förlust senast inför tomma läktare. Ikväll spelar vi inför tomma läktare på Sävstaås.

Förlust nere i Lidköping i semifinal 3:5 med 5-2 i en match där det såg ut som om vi inte riktigt var på 100%. Eller vad säger du om matchen Jesper Söderbäck?
-Nej men det kan jag faktiskt hålla med om, det finns mer att hämta än vår insats där nere. 

Vad ska vi göra annorlunda ikväll för att ta hem matchen och få en femte och avgörande.
-Som du är inne på så behöver insatsen i stort bli mycket bättre vi behöver ha en helt annan närvaro och agera. Defensivt ser det ändå rätt bra ut stora stunder men vi behöver förbättra vårt spel med bollen. Senast gav vi över initiativet alldeles för lätt till Villa. 

Det blir tomma läktare på Sävstaås också men räkna med att ni har ett otroligt stöd hemma från sofforna. Vi har också en kampanj där vi ska slå publikrekordet från annandagen 2000 på 8151 personer och där publiksiffran i skrivande stund är 6600. Vad säger du om engagemanget?
-Vi i laget har ju följt det där sedan kampanjen lanserades och det snackas mycket om hur mycket publiksiffran är uppe i. Det är otroligt häftigt vilket engagemang som finns och det stödet tar vi självklart med oss in i matchen!

 

Observera att matchen ikväll spelas inför tomma läktare och arenan är stängd för publik. Därför försöker vi nu slå vårt publikrekord från 2000 på 8151 personer med en fiktiv publiksiffra till matchen ikväll. Varje biljett kostar 30 kr och du swishar till 123-4193413. Swishar du mer räknas det som fler.

Thomas Bolinder