Inga kriser här

Så lät det i vår förening för några år sedan, många var vi som stöttade med pengar i olika former. En av de saker som startades upp då var BollnäsKronan, och vi har fram tills idag dragit in ca 90000 kr.

BollnäsKronan är en så enkel grej som att man tecknar sig för att satsa en frivillig summa pengar per mål Bollnäs Bandy gör i elitseriens grundserie, exempel 1 krona per mål och 100 mål så skänker man 100 kr till Bandyn.  Men du kan också vinna, vid årets statslopp så fick en lycklig vinnare ta emot ett säsongskort till årets bandysäsong. I år blir det än bättre, alla som satsar fyra kronor eller mer per mål kommer få en speciell Bollnäs Bandy gåva. Men vad det blir får ni vänta och se.
Utöver det så får alla som  deltar en chans att vinna massor med andra priser som vi just nu samlar ihop, så här långt så har vi fått priser från PePes, Gärdets frisersalong, Intersport, Såfin och Bollnäs Ångbåtssälskap. Vi räknar lugnt med att fler priser kommer in.

Om du vill vara med så klickar du på länken nedan och följer de instruktionerna.
Du satsar valfri summa , dragning kommer ske i samband med statsloppet i maj. För att vara med i dragningarna så ska din insats vara inbetalt på Bollnäs GIF väst´s konto innan.
Anledningen till att vi sätter det på BGIF väst kontot är för att hjälpa föreningen med att hålla koll på vem eller vilka som har betalt, vinner och ska ha priser.

Tänk på att EN krona gör skillnad, en krona per Bollnäs bo och 100 mål i år skulle ge föreningen ca 2,8 miljoner. Så en BollnäsKrona gör skillnad.

Till BollnäsKronans anmälningsformulär

Klas ”Boråsarn” Ström