Jesper Söderbäcks dagbok dag 2

Är kaffet klart?

Det meddelande kommer från kapten till den gemensamma sms-gruppen. Klockan är då 05.05. Att han är den största kaffedrickaren i gruppen råder det inga större tvivel om, även om han själv försöker lämpa över den titeln till mig. Som god tvåa kan jag dock kanske se mig, med Svenne på en klar tredjeplats. Har dock inte fått klart för mig riktigt var vi ska placera in nyförvärven på den listan.  

Även om Westh är uppe tidigt så samlas vi gemensamt för frukost klockan 9. Det är glädjande att se att alla ser lite piggare ut nu än 12 timmar tidigare. Speciellt rehab-teamet har mått bra av en god natts sömn. Vissa av dem hade det lite jobbigt med tidsomställningen. 

Någon timme fritt innan avresa till träning. Alla är i god tid i lobbyn för bussresan utom juniorrummet, de sliter lite med tidsomställningen de med kan man nog säga (om detta rum finns det anledning att återkomma…).

En träning som är bra mycket bättre än gårdagen men fortfarande är i kropparna och knopparna inte helt på topp. Det ser vi till att vara imorgon 19.30 när vi sparkar igång turneringen. Tydligen är det åtminstone 2000 (!) biljetter sålda i förköp. 

Efter en eftermiddag med diverse aktiviteter, marknad för vissa, presskonferens för andra, bland annat, så är det meningen att vi ska ha SNACK 18.00. Alla är i god tid utom tidigare nämnda juniorrum som tänkte hoppa över det eftersom de hade läst att det var SNACKS (!!!) på schemat. De kunde de klara sig utan tänkte de. Hur som helst så dyker de ändå upp och vi kan börja förbereda oss på allvar för kommande uppgifter. 

En skön kväll med god mat är nu till ända. Allting flyter på helt smärtfritt. Maten är toppen och vi blir riktigt väl omhändertagna! 

Jesper Söderbäck

Ps. På torsdag fördmiddag kl 11.30 spelas vår första match i cupen. Matchen kan du se här: https://youtu.be/aye7xm5QbGk