Jonatan Sundberg tillbaka i Bollnäs

En bit in på den gångna säsongen lånades Bollnäs anfallare Jonatan Sundberg ut till allsvenska Ljusdal på grund av för lite speltid i Bollnäs A-lag. Nu är det klart att Jonatan återvänder till Bollnäs för att slåss om anfallsplatserna nästa säsong.

Jonatan berättar för bollnasbandy.se att han tycker säsongen inleddes bra.

-Det rullade på fint. Jag gjorde en del mål i Snoddas (Bollnäs div. 1 lag reds.anm.) och fick spela några matcher med A-laget vilket jag också tyckte gick bra. Men jag kände efter en tid att jag behövde ha mer speltid på högre nivå. Därför gick jag till Ljusdal, berättar Jonatan.

Enligt Jonatan har tiden i Ljusdal varit nyttig för honom som bandyspelare.

-Jag har utvecklats som bandyspelare. Både offensivt men kanske ännu mer defensivt. Det har varit en nyttig period i Ljusdal och jag tycker själv att jag kommer tillbaka till Bollnäs som en bättre bandyspelare. Jag ska vara med och försöka ta en plats i A-laget igen, avslutar Jonatan.

Webbredaktionen hälsar Jonatan välkommen tillbaka till Bollnäs!

Anders Gårdestig