Kasper Sandgren klar för Bollnäs

Kasper Sandgren ansluter till Giffarna.

Välkommen till Bollnäs Bandy Kasper Sandgren.

– Tack så mycket

Varför har du valt att fortsätta din karriär i Bollnäs Bandy?

– Jag har fått en väldigt bra bild av föreningen och tränarna så jag tror det kommer passa mig bra!

Vad har du för bild av Bollnäs Bandy?

– Ett lag som satsar ungt och verkligen är påväg uppåt!

Känner du några spelare/ledare i laget sedan tidigare?

– Jag känner några sen så känner jag till dom flesta!

Har du hunnit prata ihop dig något med våra tränare om din roll och vad du skall tillföra det här laget?

– Absolut vi har haft tid och diskuterat och det är väldigt tydligt! Jag ska göra det jag är bra på och försöka hjälpa laget på bästa sätt.

Beskriv dig själv som spelare.

– En skridskor stark spelare som vill framåt och utvecklas på alla plan!

Vad driver dig och vad har du för personliga målsättningar med ditt bandyspelande?

– Jag älskar att spela bandy och mitt mål är att bli så bra som möjligt!

Du kommer till en klubb och stad där bandy verkligen är kultur och där supportrarna är många, engagerade och passionerade, vad är dina tankar inför att få spela inför Bollnäs Flames och övrig publik i Bollnäströjan?

– Det känns utmanade och väldigt spännande, jag strävar efter att prestera på en nivå som gör klubben, fansen och mig själv nöjd!

Du bor idag i Västerås, hur ser upplägget ut för dig med flytt och försäsongsträning?

– Jag kommer att komma upp så mycket som möjligt i sommar och träffa alla innan jag flyttar upp i augusti! Försäsongsträningen kommer jag att lägga upp med fystränaren och träna hemma.

Har du någon hälsning till dina nya supportrar inför den kommande säsongen? –

Jag ser fram emot att få jubla tillsammans med er!

Elitgruppen kommenterar värvningen av Kasper:

En lojal, hårt jobbande lagspelare, med inställningen att alltid göra sitt bästa. Debuterade i elitserien som 14-åring och är idag trots sin unga ålder (21 år), en rutinerad elitspelare. Hans skridskoåkning är något utöver det vanliga och däri ligger hans spets. Kasper är redo för nästa steg i sin utveckling och våran förhoppning, är att han ska ta det steget här i Bollnäs. Kontraktet är skrivet på två år. Vi vill även tacka VSK och dess företrädare för ett bra samarbete kring övergången.