Nilssons skada lindrigare än befarat. Foto: Micael Kolsmyr

Lugnande besked kring Patrik Nilssons skada

I samband med uppvärmningen inför gårdagens match mot Tellus krockade Joel Wigren och Patrik Nilsson olyckligt och Patrik fick ledas av planen med en befarad knäskada. Idag har fysioterapeut Bosse Stenberg ur rehabteamet undersökt

I samband med uppvärmningen inför gårdagens match mot Tellus krockade Joel Wigren och Patrik Nilsson olyckligt och Patrik fick ledas av planen med en befarad knäskada. Idag har fysioterapeut Bosse Stenberg ur rehabteamet undersökt Patrik och kan ge försiktigt positiva besked.

-Undersökningen tyder på att det inte är någon allvarligare skada. Knät verkar stabilt och det ser ut som att han kan bli spelbar betydligt tidigare än väntat, berättar Bosse. Det är alltid lite osäkert att säga helt klart såhär dagen efter smällen och innan vi fått röntga men det verkar ha blivit en kontaktsmäll utan någon allvarligare skada.

Även Joel Wigren skadade sig i samband med krocken. Han ådrog sig en lättare hjärnskakning och gick av efter första halvlek i gårdagens match. Där kör man nu hjärntrappan som man brukar göra efter en hjärnskakning. Bosse bedömer där att det är en lättare hjärnskakning och att Joel bör kunna vara tillbaka inom någon vecka. Men det är väldigt olika från person till person hur man reagerar vid hjärnskakningar.

Anders Gårdestig

Glöm inte att köpa säsongskort

bollnasbandy.ebiljett.nu

Stöd gärna vår verksamhet – bli medlem!

webbshop.bollnasbandy.se/biljetter-och-medlemsskap/medlemsskap-20182019