Marcus Andersson, Ungdom

Valberedningen är klar med sina förslag till kandidater och vi kommer lansera var och en här, så att ni som undrar kan få klarhet i vilka det är.

Valberedningen föreslår Markus Andersson som ledamot i styrelsen för Bollnäs Bandy, 2 år.
Valberedningens motivering:

Markus har en gedigen utbildning och stor kunskap om idrottsföreningsverksamhet. Inte minst Markus anställning i SISU borgar för detta.
Han känner alltsedan barnsben verksamheten i Bollnäs Bandy och har deltagit och gjort ett mycket bra arbete i såväl ungdomsverksamhet som tränarjobb.
Markus är en ung , välutbildad man som med sina kunskaper kommer att bidra till föreningens utveckling.

Personlig presentation:

Bollnäs Bandy har funnits med mig redan från tidig ålder fram tills idag. Det har varit i olika roller så som åskådare, spelare och tränare. Jag började spela i förening via bandykul och fortsatte upp till J-20 i den duktiga 91-årgången. Under de senaste åren har jag gått bandyns elittränarutbildningar och varit tränare för Snoddas.
Är utbildad till Idrottsvetare och till vardags arbetar jag som idrottskonsulent. Jag tycker det ska bli spännande att arbeta tillsammans med övriga styrelsemedlemmar och alla personer runt föreningen. Förhoppningsvis har jag en del kunskap från min utbildning och mitt arbete som jag kan bidra med och där största fokuset kommer vara på barn och ungdomsverksamheten i föreningen. Vi gör det tillsammans!