Sävstaås Foto: Kenta Jönsson

Marknadsgruppen

Efter den turbulenta våren och försommaren har Bollnäs Bandy nu satt ihop en marknadsgrupp. Gruppen består av ideella personer som ska ansvara för sponsrings- och marknadsaktiviteter.

De som ingår i marknadsgruppen är de före detta spelarna Bengt Eriksson och Jan-Erik Flink samt Per Järmens som under många år satt med i styrelsen för Bollnäs Bandy.

Bengt Eriksson

Jan-Erik Flink

Per Järmens

Utöver dessa ingår även ”Stadsloppsgeneralen” Inge Näslund och bandybekantingen Kjell Lingh i gruppen. Även Patrik Larsson med sitt mediakunnande är med och stöttar. Från styrelsen leds samarbetet av den adjungerade ledamoten Jan Isaksson. Sedan jobbar givetvis den outtröttlige Andreas Sonefors med den värdefulla miljoninsamlingen.

Inge Näslund. Foto: Micael Kolsmyr

Kjell Lingh

Inför kommande säsong tvingas vi på grund av ekonomiska och personella resurser att utelämna det populära Bandymagasinet. Vi ersätter denna skrift med digitala produkter för våra partners och där har vi satt ihop ett nytt koncept tillsammans med mediagruppen som leds av Pär Linde, Thomas Bolinder och Anders Gårdestig.

Vi hoppas att detta kommer att uppskattas av våra följare samt våra sponsorer. I gällande coronatider är vi ytterst tacksamma för de sponsorer som väljer att stötta föreningen.