Foto: Kenta Jönsson

Mini World Cup hemma igen!

Efter några års frånvaro på grund av pandemi och hallbygge är Bollnäs stolta över att välkomna tillbaka Mini World Cup till sin hemstad.

Efter att ha fått spela turneringen på annan ort under föregående år på grund av byggnationen av den nya hallen, är nu Mini World Cup tillbaka där den hör hemma. Nu kan vi återigen slå upp portarna till sportens framtid i Bollnäs.

 

”Vi är väldigt glada över att äntligen kunna arrangera Mini World Cup i vår nya hall. Det är en fantastisk möjlighet för unga spelare från olika delar av världen att mötas och tävla”, säger ordföranden för Bollnäs Bandy, Sofia Nordell. ”Vi är övertygade om att turneringen kommer att skapa minnen för livet”.

 

Ungdomsansvarige i Bollnäs Bandy, Tony Ahlström uttrycker sin entusiasm och betonar betydelsen av turneringen för unga talanger. ”Mini World Cup är en fantastisk plattform för våra unga spelare att mäta sina krafter mot internationellt motstånd och utvecklas som bandyspelare. Det är en unik möjlighet för dem att växa och lära av varandra”.

 

Vi är stolta över att återigen ha möjligheten att arrangera Mini World Cup. Vi är redo att välkomna spelare, föräldrar och supportrar till en oförglömlig turnering där bandyns framtidsnamn får glänsa på isen.

 

Mini World Cup spelas den 28:e till den 30:e oktober och invigningen är i samband med herrlagets elitseriepremiär mot IFK Vänersborg.

 

Pär Linde