Ny marknads- och arrangemangsansvarig på plats

Bollnäs bandy förstärker nu sin organisation med Jonny Skoglund som fått jobbet som ny marknads- och arrangemangsansvarig.

Vem är då denne Jonny?

– Jag kommer ursprungligen från Simeå men flyttade till Bollnäs när jag var tio, berättar Jonny.

Jonny har sett sig om ordentligt i världen. Han har bland annat jobbat som restaurangchef på Nya Zeeland och även jobbat några år i Australien. Det har mestadels varit jobb inom hospitality.

Efter att ha läst International Business i Umeå och Sport Management på GIH i Örebro har han nu till slut landat hemma i Bollnäs igen.

– Jag träffade min nuvarande och det är på grund av henne som jag har flyttat hem igen. Jag flyttade hem till Bollnäs i februari i år och vi ska få barn nu i september. Det är otroligt skönt att vara hemma igen. Det är här jag vill bo och vara, berättar Jonny.

Jobbet som marknads- och arrangemangsansvarig i Bollnäs bandy passar Jonny som hand i handske.

– Det här är ett drömjobb för mig. Det är ett jobb som jag har utbildat mig för och i en förening som jag har ett stort hjärta för, säger Jonny med en märkbar iver att ta tag i de nya utmaningarna som jobbet innebär.

– Den största utmaningen som jag ser är att främja ekonomin i föreningen långsiktigt. Att föreningen ska ha en stadig ekonomi så att man kan utvecklas. Jag ser fram emot att ta mig an det. Utöver den biten ska jag även ansvara för arrangemanget kring matcherna. Försöka att öka intresset kring bandyn och vara lyhörd och lyssna med besökarna vad de vill ha runt omkring matcherna.

Webbredaktionen hälsar Jonny varmt välkommen till föreningen!

Anders Gårdestig