Jesper Wikberg, ny klubbkoordinator

Ny tjänst – nya möjligheter!

Den 27:e september tillträder Jesper Wikberg sin tjänst som vår klubbkoordinator.

För att utveckla föreningen i riktning mot en trovärdig, pålitlig, resultatinriktad och rationell aktör, i samklang med samhällsutvecklingen och våra sociala värderingar, med målet att bli en ledande bandyförening, tillträder vår nya klubbkoordinator, Jesper Wikberg den 27:e september. Vi har valt att utveckla kanslitjänsten och rikta den mer mot klubbens satsningar på långsiktighet, speciellt på Ungdom och Bandygym.

Jesper har både utbildning och erfarenhet från dessa områden och dessutom driv och kreativitet, vilket vi tror kommer bidra till framtida utveckling.

Han kommer att ha ansvar för de kansliuppgifter vi valt att ha kvar och han kommer kunna hjälpa till med vart man vänder sig i föreningen för den fråga man har och den hjälp man behöver.

Kansliet kommer att ha justerade öppettider och dessa kommer att vara fördelade på förmiddagar, eftermiddagar och även kvällstid. Vi återkommer mer exakt med information på vår hemsida, men ni kan alltid nå kansliet via mejl kansli@bollnasbandy.se.

På alla hemmamatcher kommer ni kunna träffa Jesper, då han även är ansvarig för matchkansliet. Han kommer också vara ett av våra ansikten utåt och representera föreningen i diverse olika sammanhang utanför Sävstaås.

Vi ber er att ha förståelse för att Jesper är ny på jobbet och att det därför kan ta lite tid innan han har hunnit sätta sig in i allt.

Vi i styrelsen välkomnar Jesper och kommer göra allt för att stötta honom i föreningens nya roll, så att han kan nå sin fulla potential och bidra till att Bollnäs Bandy utvecklas i rätt riktning.

Här berättar Jesper vem han är och var han kommer ifrån:

”Hej alla

Mitt namn är Jesper Wikberg och jag är 24 år, född och uppvuxen i Kilafors. 

De senaste 4 åren har jag bott i Stockholm där jag studerat till idrottskonsulent och samtidigt jobbat som klubbchef i en av Sveriges största innebandyföreningar.

Jag är stort idrottsintresserad i allmänhet!

När jag fick veta att det var möjligt att jobba i Bollnäs GIF, tvekade jag inte en sekund, då föreningen är en klubb som man är uppvuxen med och har starka idrottsminnen till från publikplats!

Jag har alltid haft en dröm att få jobba i en förening på elitnivå, så detta känns helt fantastiskt!

Jag hoppas kunna bidra med mycket nya idéer, då jag anser mig som en oerhört kreativ person med många idéer. Jag vill växa med föreningen och göra bandyn mer tillgängligt för klubbens ungdomar och framtida spelare. Tillsammans blir vi starka!”