Seger mot Sibselmash i Champions cup

Bollnäs tog omgående tag i taktpinnen och var det lag som dominerade spelet från början och så skulle det förbli. Bollnäs fick också utdelning av sitt spelövertag med 0-1 efter 13 minuter genom Samuli Helavuouri. Resten av halvleken försökte Bollnäs komma igenom Sibselmash försvar som hade backat hem med hela laget.

I andra halvlek behövde Bollnäs och Tobias Björklund bara drygt 3 minuter för att utöka ledningen till 0-2. Trots Bollnäs dominans lyckas Sibselmash göra 1-2 på hörna i den 59 minuten. Dock kändes Bollnäs aldrig riktigt hotad och gör mycket riktigt 1-3 via Daniel Berlin i den 71:a minuten. Bollnäs avslutar sedan med två propagandamål signerade Tobias Björklund i 80:e, som gör sitt andra för kvällen och Christian Mickelsson i 86:e, som gör sitt första spelmål i orange.

Avslutningsvis var matchen aldrig riktigt spännande då Bollnäs var det bättre laget redan från första stund och det känns som Bollnäs har en nivå till om det skulle behövas. Försvaret visade stabilitet och Patrik Aihonen får göra en klassräddning i slutet efter att en ganska lugn kväll. Ett 100-tal hade letat sig till Byn och bandyarenan denna eftermiddag/kväll men de fick i alla fall se ett Bollnäs visa att dom tänker gå för seger i Champions Cup även i år.