Sju snabba med #2 Wiik

 1. Hur ser du på säsongen så här långt?
  Väldigt tuff start, då jag ändå tyckte att vi stod upp bra på försäsongen mot bra lag. Vi har fått gå igenom en del strukturer om hur vi vill att det ska se ut. För att utveckla det egna spelet och sätta våra forwards i mer lägen.
 2. Är du nöjd med din egen insats?
  Jag är inte alls nöjd med min insats! I vissa situationer måste jag upp på min nivå.
 3. Hur är din form?
  Min form känns bättre men är en bit ifrån där jag vill vara. Men jag går alltid ut med 100% och är beredd att ta smällar för laget. Är det någon som offrar sig och tar bollen på känsliga ställen, så är det troligtvis jag.
 4. Läget i laget efter senaste matchen?
  Det känns bättre, det föll en sten ifrån axlarna efter vinsten. Träningen idag (måndag) såg bra ut inför matchen mot Kalix, vi åker med full trupp utan skador.
 5. Vad tror du om matchen mot Kalix?
  Kalix borta är ingen lätt match, vilket ingen match är i dagens serie. Dom har tagit många poäng hemma genom åren mot starka lag. Vi åker upp med respekt och har fått indikationer på att det kan bli dåligt väder. Jag tror att det kan stå och väga i första halvleken och i andra kommer lägena att uppstå.
 6. Vad blir nyckeln till seger?
  Nyckeln mot Kalix kommer att bli att hålla koll på deras anfallare, och dra ihop ytorna så mycket vi kan men ändå inte backa hem med laget. Våra fasta är en styrka som vi har, och måste få att fungera mot ett lag som Kalix. Med tanke på vädret som kan bli där uppe, så är det långa spelet en viktig faktor.
 7. Hur slutar matchen?
  Jag vill inte gissa något resultat, utan det handlar om att gå in helhjärtat och med bra inställning. Det kommer krävas en bra insats av alla på isen, för att vi ska åka hem med två poäng.

 

Tack Jens, vi från webbredaktionen önskar lycka till.