#94 Celicia Brodin. Foto: Anders Gårdestig

Spelarpresentation: Celicia Brodin

Vem är Celicia?

-Jag är en glad och positiv tjej. 26 år och jobbar inom vården. Jag tycker om att umgås med familj och vänner och att träna.

Vad har du för bandybakgrund?

-Jag började åka skridskor när jag var tre och ett halvt år. Sedan blev det bandykul och efter det har jag spelat bandy. Jag gjorde ett uppehåll från bandyn när jag var 19 och höll uppe i sex år. Men nu har jag dragit igång igen. Jag har spelat i Bollnäs i alla år.

Vad spelar du på för position?

-Jag spelar libero eller back.

Vad har du för styrkor som spelare?

-Jag har en bra överblick över spelet och ser spelet. Sedan är det väl skridskoåkningen.

Hur ser du på en kommande säsongen och satsningen som görs på dambandyn här i Bollnäs?

-Jag tycker att det är jättekul att det dragit igång igen. Det är kul att det är många nya som aldrig spelat förut och att se utvecklingen på dem och att alla verkligen kämpar och vill åt samma håll. Det tycker jag är riktigt roligt. Jag är taggad på den här säsongen och jag tror det kommer att gå riktigt bra för oss eftersom alla drar åt samma mål.

-Vi har lärt känna varandra riktigt bra i laget, både under förra säsongen men framför allt nu under försäsongen. Vi har blivit en väldigt sammansvetsad grupp.

Anders Gårdestig