#24 Felicia Lindberg. Foto: Anders Gårdestig

Spelarpresentation: Felicia Lindberg

Vem är Felicia Lindberg?

-Jag är glad och utåtriktad. Född -94. Studerar till sjuksköterska och jobbar extra utöver det som undersköterska.

Vad har du för bandybakgrund?

-Jag började åka skridskor när jag var runt fyra. Jag började sedan med konståkning men sedan skedde det en olycka i konståkningen och då ville jag börja med något där man fick ha galler. Så då provade jag på både hockey och bandy och det var bandyn jag fastnade för till slut. Då fick jag spela med grabbarna för det fanns inget flicklag då när jag började. Jag spelade med dem tills det startades ett flicklag och sedan så startades Team Hälsingland och då började jag spela med dem. Sedan säsongen 2012/13 så spelade jag med Uppsala. Men det blev inte så långvarigt för jag bodde kvar i Bollnäs och var tvungen att tågpendla till Uppsala och det var ju snö och det blev inställda tåg och förseningar så då tappade jag motivationen. Så jag har inte spelat sedan dess, förrän nu.

-Jag har också varit med i uttagningen till F17-landslaget och så har jag varit med och representerat Sverige i de där nordiska mästerskapen när jag var 15.

Vad spelar du på för position?

-Jag kommer att spela på mittfältet eller på halven.

Vad har du för styrkor som spelare?

-Det är väl skridskoåkningen och jag tycker att jag har bra spelförståelse också.

Hur ser du på den kommande säsongen och satsningen på damlaget?

-Jag är jättetaggad. Jag har ju saknat bandyn. Jag har ju tänkt under de här sju åren jag har haft uppehåll att jag skulle vilja spela bandy igen så jag är jättetaggad nu när det äntligen finns ett damlag i Bollnäs. Sedan tycker jag det är kul för vi är både rutinerade spelare som varit med förut och så är det nya som aldrig spelat förut. Jag tycker det ska bli jättekul. Vi har bra sammanhållning och har roligt tillsammans. Och sedan att tränarna är så engagerade som de är, det gör ju mycket det också tycker jag.

Anders Gårdestig