#15 Frida Woxberg. Foto: Anders Gårdestig

Spelarpresentation: Frida Woxberg

Vem är Frida Woxberg?

-Jag är en sjuksköterskestuderande hundälskare som nu också fått upp ögonen för bandy. Förutom det är jag lättsam och utåtriktad, spenderar gärna tid med nära och kära.

Vad har du för bandybakgrund?

-Jag är en av dom som kommit på vid 24-års ålder att bandy är en riktigt rolig sport. Måste dock erkänna att jag inte var den mest taggade inför den första träningen Celicia i laget tvingade med mig på i januari, men jag ångrar inte en sekund att jag vågade mig med.

Vad spelar du på för position?

-Kommer mestadels att spela mittfältare.

Vad har du för styrkor som spelare?

-Min styrka som spelare är att jag inte ger upp i första taget!

Hur ser du på den kommande säsongen och satsningen som nu görs på dambandyn?

-Det är verkligen jätteroligt att Bollnäs har ett satsande damlag. Vi är ett jäkla härligt tjejgäng som alla vill framåt och med den inställningen kan vi ta oss långt. Vi har engagerade tränare som är toppengrymma!

Tränarens ord om Frida:

-Frida är en mittfältare/halv som tack vare sin träningsflit ständigt utvecklas och blir allt starkare. Med sin förmåga att hamna rätt i banan sätter hon sina medspelare i bra lägen.

Anders Gårdestig