Spelarpresentation: Hannah Nohrlander

Vem är Hannah Nohrlander?

-Jag skulle säga att jag är ganska social. Ödmjuk. Jag pluggar på Voxnadalens gymnasium, sista året på teknikprogrammet. Jag har precis fyllt 18.

Vad har du för bandybakgrund?

-Jag har kollat på bandy sedan jag var jätteliten och varit intresserad så. Jag har gått på alla a-lagsmatcher som jag kunnat de senaste åren men aldrig spelat tidigare. Jag började spela lite förra året med F-17.

Vad spelar du på för position?

-Jag kommer att spela halv eller mitt.

Vad har du för styrkor som spelare?

-Jag har ganska bra spelförståelse och sedan är det nog skridskoåkningen som jag är duktigast på.

-Utöver bandyn elitsatsar jag även på hästhoppning. Det funkar ganska bra att kombinera.

Hur ser du på satsningen de gör nu på seniordambandyn och på den kommande säsongen?

-Jag tycker det är jätteroligt att Bollnäs har startat ett damlag och sedan att vi också har ett F-17 lag med duktiga tjejer som kommer att kunna platsa och spela med damlaget inom en snar framtid. Jag tycker vi har ett väldigt bra lag med bra sammanhållning. Vi har kul tillsammans.

Anders Gårdestig