#89 Jessica Larsson. Foto: Anders Gårdestig

Spelarpresentation: Jessica Larsson

Vem är Jessica Larsson?

-Jag är en glad och social tjej. 31 år och jobbar på Kostenheten. Jag bor med min sambo och våra 2 barn.

Vad har du för bandybakgrund?

-Vi har alltid åkt skridskor i familjen så länge jag kan minnas , men jag började på inlines i pappas källare på heltäckningsmatta och då var man väl typ 3-4 år. När jag var ca  10-12 år spelade jag lite bandy men det är så länge sen så det är väl preskriberat nu.

Vad spelar du på för position?

-Jag kommer spela mittfält/halva.

Vad har du för styrkor som spelare?

-Jag är tävlingsinriktad och har ett pannben av stål. Jag ger inte upp i första taget.

Hur ser du på den kommande säsongen och satsningen som nu görs på dambandyn?

-Den här säsongen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig eftersom jag åkte på att operera foten i augusti men tränar fys med tjejerna 2 gånger i veckan och sen är väl tanken att komma i skridskorna i november. Jag känner mig hur taggad som helst.

-Jag tycker det är jätte roligt att Bollnäs har startat ett damlag. Vi har en bra sammanhållning och verkligen super roligt på våra träningar . Sen stor eloge till Stefan och Annica som gör ett toppenbra jobb.

Tränarens ord om Jessica:

-Jessica är mittfältare/halv med en fin blick för enkla lösningar och en fin skridskoåkning som främsta styrkor.

Anders Gårdestig