Stadsloppet 2023. Foto: Pär Linde

Stadsloppet 2023 en succé!

Bollnäs stadslopp 2023 blev en total succé när vi tillsammans samlade ihop 196 000 kr till förmån för Bollnäs Bandy.

Vi vill rikta ett tack till alla deltagare i det årliga Stadsloppet som sprang för en god sak och samlade in imponerande 196 000 kr till förmån för Bollnäs Bandy! Det är en fantastisk insats från alla inblandade och vi vill ta tillfället i akt att uttrycka vår djupaste tacksamhet till er alla.

Det var inspirerande att se så många människor engagerade och involverade. Från de som genomförde loppet till de som stod längs banan och hejade på med entusiasm och glädje. Gemenskapen som byggdes vid brotorget under loppet visade verkligen kraften i sammanhållning och hur vi tillsammans kan göra skillnad.

Vi vill även rikta ett stort tack till alla sponsorer, volontärer och supportrar som har bidragit till att göra Stadsloppet till en sådan framgång. Utan ert stöd och engagemang hade denna fantastiska gemenskap inte varit möjlig att uppleva. Ni har verkligen visat vad gemenskap och samarbete kan åstadkomma.

Tack än en gång till alla som deltog och gjorde det årliga Stadsloppet till en stor framgång. Era insatser ger inte bara våra ungdomar möjligheter, utan har också stärkt bandet mellan oss alla i Bollnäs. Tillsammans är vi starka!