Svenska cupen BGIF-Hammarby

Svenska cupen spelas denna helg i Lidköping, deltagande lag i grupp A är Villa, Vänersborg, Bollnäs och Hammarby. Grupp B spelas mellan Västerås, Motala, Edsbyn och Sandviken

I första matchen så står Hammarby för motståndet, vi inleder med två hörnor som blir resultatlösa. #2 Wiik drar på sig en utvisning i sjunde minuten och strax innan den är avklarad så gör Hammarby 0-1. Det var väl det av händelser under första, vi kommer inte upp riktigt i tempo vilket gör halvleken jämn.

Andra halvlek startar vi med betydligt bättre fart både på skridskor och bollen, och i minut 49 så tar #55 Westh med sig bollen in i målområdet, droppar till #2 Wiik som kan sprätta in 1-1.
Men glädjen varar inte så länge i ett av få anfall i andra halvlek av Hammarby så ökar de på till 1-2.
Matchens snyggaste mål stod firma #45 Fagerström och #71 Milerud för.
#71 Milerud kommer på högerkanten och ett långt pass som #45 Fagerström med ett kalas-skott skickar bollen rakt upp i taket och helt otagbart för Hammarbys målvakt.

Matchen slutar 2-2 och efterföljande förlängning spelas i en gånger 10 minuter med endast sju utespelare och målvakt per lag. Spelet blir väldigt öppet och vi har första anfallet, i anfallet efter så gör Hammarby mål. Innebär att de har fördel vid inbördes möten.

Vi tar med andra halvlek där vi spelar riktigt bra, klockan 21:45 ikväll möter vi IFK Vänersborg.
Resultat från övriga matcher hittar du på elitrapport.se

//Klas ”Boråsarn” Ström