Till alla våra fantastiska supportrar

I år är det verkligen en utmaning att få till det och vi vill med detta dokument vara tydliga med hur vi tänkt kring de restriktioner som Covid-19 ställer på hur vi ska genomföra våra elitseriematcher. 

Vårt publiksnitt ligger på över 1600 personer per match, så vi vet att många kommer att bli besvikna och så är även vi. Ert stöd och er närvaro lyfter ju hela upplevelsen på Sävstaås, men tyvärr är det med rådande restriktioner, omöjligt att lösa.

Av de 300 platser vi har, kommer vi i första hand att låta de sponsorer som har årskort i sina sponsoravtal, ha tillträde till matcherna. I nuläget är det deras gåvor och bidrag, samt de digitala aktiviteterna, som håller föreningen flytande.

De som hyr en stuga kommer också att få tillträde till dessa, och i varje stuga får man vara max 8 personer. Instruktion till er om hur vi ska leva upp till restriktionerna kommer separat.

Logerna kan man hyra via Marknadsgruppen och där kan vi ta emot max 30 personer. 20 i den ena och 10 i den andra.

Vi kommer att öppna upp Lången och där kommer vi ta in 40 personer och vill man ha plats där så kontaktar man kansliet.

Flames kommer få 50 biljetter till varje match och alla som är medlemmar i Flames kommer få en möjlighet att komma över en biljett. Hur dom lägger upp detta är deras beslut, men tydlig information kommer att komma ut via dom.

Vi har bett våra sponsorer som inte tänker komma på matcherna att i förtid meddela kansliet. Dessa biljetter kommer lottas ut via Andreas Sonefors fb-sida ”Tillsammans för Bollnäs bandy”, till övriga supportrar, så håll koll där!

Under match kommer vi ha två kiosker öppna och dom är ni välkomna att handla i.

För alla som besöker oss, så gäller en meters avstånd när ni går igenom entrén, när ni besöker toaletten, när ni rör er på området och när ni står i kön till kioskerna. På läktaren kommer vi att spika fast numrerade sittunderlag och det är viktigt att alla håller sin plats och sitter ner under hela matchen. Eftersom den läktaren kommer att TV-sändas, så är det än viktigare att alla följer reglerna och det viktigaste är att vi inte bidrar till ökad smittspridning i någon form.

Vi har försökt att göra vårt bästa av situationen och vi har full förståelse för att många är besvikna och hänvisade främst till Bandyplay. Vi ber om ert överseende och förståelse och detta beslut vi tagit nu gäller fram till Annandagen och kommer att utvärderas löpande.

Skulle restriktionerna ändras så återkommer vi med ett nytt beslut.

Med hopp om en fin säsong!

 

Vänliga Hälsningar

Styrelsen och Ulrika på kansliet