Vi börjar med segwaykörning under försäsongsträningen (aprilskämt)

Inför den kommande säsongen har Bollnäs Bandy tagit ett unikt steg för att kombinera barmarksträning med segwaykörning under försäsongen.

April april

 

Detta beslut grundar sig på ny forskning som visar att segwaykörning kan bidra till ökad balans och smidighet, vilket är avgörande för bandyspelare.

Fystränaren Emil Delin kommenterar beslutet: ”Segwaykörning ger en utmärkt träning för flera olika muskelgrupper, samtidigt som det bygger balans och koordination. Genom att inkludera detta i vår försäsongsträning tror vi att vi kan ge våra spelare en fördel när det gäller att hålla sig skadefria och prestera på topp under säsongen.”

För att göra detta möjligt har Bollnäs Bandy etablerat ett partnerskap med FramtidsSegways AB, ledande inom uthyrning av segways och expertis inom segway-teknik.

Bollnäs Bandy och FramtidsSegways AB är en perfekt match. FramtidsSegways AB delar vår passion för innovation och strävar efter att främja en aktiv och hälsosam livsstil. Deras expertis och resurser inom segway-teknik har varit ovärderlig för oss när vi har utvecklat detta integrerade träningsprogram.