Westh inför heta derbyt

Ikväll är det dags för ett klassiskt derby på Sävstaås då Edsbyn kommer på besök. Webbredaktionen ringde upp Andreas Westh för att kolla läget inför kvällens drabbning.

Det blev förlust i förrgår mot Vänersborg borta efter två sena mål av Vänersborg. Vad har du för analys av den matchen?

Jag tycker att vi spelar bra och som vi planerat. Men jag börjar bli väldigt trött på att analysera samma sak match efter match. Det har sett ganska lika ut. Jag vill inte analysera alla smådetaljer igen och vi har pratat tillräckligt om att vi haft otur och missflyt. Det är dags att börja vinna nu helt enkelt.

Hur ser du på kvällens match mot Edsbyn?

Det är svårt. Det blir nog som vanligt. Edsbyn är bra och vi behöver nog få in några hörnor och ha lite medstuds för att ta hem segern.

Varför ska folk leta sig upp till Sävstaås ikväll?

Som det verkar nu så kommer det att bli kanonväder ikväll. Klart och nollgradigt. Sedan är det två bra lag som möts i ett derby. Vi behöver allt stöd vi kan få från läktaren och det är bra för båda lagen om det är bra tryck på läktaren. Det blir roligare att spela då. Så släpp surfplattan och kom och se matchen på plats istället!

Vet du om Mickelsson blir med i kvällens match?

Som det såg ut igår så spelar han inte. Man måste ta det försiktigt när det gäller huvudskador, så jag tror inte att han spelar ikväll.

Webbredaktionen tackar Andreas för intervjun. Nu sluter vi upp på Sävstaås ikväll och lyfter laget till seger!

Anders Gårdestig