Delad poäng i genrepet

Ja! Vad ska man skriva om den här matchen? Ett dåligt genrep ger en bra premiär? Vi får hoppas på det! Ibland så ser spelet riktigt bra ut, emellanåt så hackar det betänkligt. Första halvlek ser riktigt bra ut i 30 minuter sen så verkar det som om att man slappnar av, slutar spela ordentligt och då blir man straffade riktigt snabbt av ryssarna som kommer ikapp till 3-3, dock så tar man sig samman och går till halvtidsvila med 4-3.

Inledningen av andra halvlek så gör man ånyo ett ryck och går fram till en tvåmålsledning. Sen så känns det som om man slappnar av och vips så är ryssarna där och hugger och så är det hastigt och lustigt 5-5. Sen så tar Start ledningen för första gången i matchen efter 69 minuter spelade, och Jocke Forslund känner sig tvingad att ta en time-out. Efter det så tar sig Bollnäs samman igen och kvitterar efter dryga 10 minuter.

På slutet så får Bollnäs en gyllene chans att avgöra på straff efter att Berlin? blivit nerdragen i straffområdet. Men straffen bommas av Bollnäs och det slutar med en delad poäng.

Vi hoppas som sagt att ett dåligt genrep ger en bra premiär istället. Väl mötta på Sävstaås på fredagkväll när det vankas hälsingederby mot Broberg.

Jonny Sundberg