Gratismatch till förmån för ungdomsbandyn

På fredag, den 3:e november, är det dags för Bollnäs första derby för säsongen då man tar emot Broberg på Sävstaås. Det kommer att vara fritt inträde till matchen och det är en del av en satsning på ungdomsverksamheten.

Jonny Skoglund, marknadsansvarig i Bollnäs bandy, berättar om upplägget kring matchen.

-Vi har i nuläget 118 företag som är med och gör det här möjligt och hittills har vi fått in 301 000 kronor som går oavkortat till ungdomsverksamheten, berättar Jonny.

-Bollnäs bandy är en del av samhället och vi gör detta för att kunna satsa än mer på ungdomarna. Vi vill få in fler ungdomar i vår verksamhet för att kunna utveckla dem till både duktiga bandyspelare och goda samhällsmedborgare. Vi är nog ensamma i Sverige att göra en sådan här satsning. Att den sponsrade entrépengen oavkortat går till ungdomarna. Det har varit väldigt bra respons både från företag och privatpersoner på den här satsningen.

Det finns också möjlighet för privatpersoner att vara med och sponsra ungdomsverksamheten i samband med derbyt. På www.bollnasbandy.se går man in under ”klubben” och väljer ”gratismatchen”. Där finns det mer information kring hur man går till väga.

Fredagskväll på Sävstaås, hälsingederby och gratis inträde. Det borgar för en riktigt härlig publikfest!

Anders Gårdestig