Hur laddar Bollnäs Flames

Jag ringde upp Andreas Sonefors i Bollnäs Flames för att höra lite hur han ser på läget för stundande annandagsmatch.

Hur laddar ni inför annadagen?
Bollnäs Flames börjar kl 11:00 på Scandic med mat och mingel, som det är nu är alla matplatser uppbokade. Men alla är välkomna att komma bort och mingla, vill man sen åka med bussen upp så finns det ca 15 platser kvar att boka sig på. (Info finns på Flames hemsida)

Något speciellt runt matchen?
Ja vi ska testa CE märkta pyrotekniska pjäser, ska bli kul att se hur det kommer fungera då vi aldrig testat dem innan. Även en rökmaskin kommer att pröva, får se hur det funkar.

Serieledare efter halva säsongen!
Ja visst är det häftigt att vi leder serien, känns ändå inte som vi är riktigt nära maxnivå i spelet. Perioder under matcherna så spelar vi grymt bra, ligger på en mycket roligare nivå. Nilsson har lyft anfallsspelet till en helt ny nivå, mittfältet och försvaret är fortsatt magiskt bra.
Jämför jag med tidigare år så har vi ett annat spel, framförallt i anfallet det är mycket roligare bandy att titta på. Med detta spel och lag så ska vi absolut vara med och slås om guldet till våren.

Dina egna tankar nu?
Annanadagen är fokus nu, känns som det kommer bli en riktigt härlig tillställning, vi har enligt det sista jag hörde sålt upp mot 1800 biljetter och det är fortfarande flera dagar kvar.
Hoppas att Edsbyns supporters bjuder till och visar att annandagsderbyt är bandy Sveriges hetaste match. Jag hoppas och tror på 5500-6000 personer på läktaren, då blir det fest.

Sista uppmaningen till Bollnäsborna!
Ta er till Sävstaås på annandagen, klä dig orange, träffa folk, käka en korv, kolla på bandy. Var med och gör detta till en bandyfest!

//Klas ”Boråsarn” Ström